h

Congresvoorbereiding: ledenvergadering over de SP en de toekomst

13 maart 2012

Congresvoorbereiding: ledenvergadering over de SP en de toekomst

Op maandag 19 maart start de SP (oost-)Groningen de voorbereiding voor het landelijke congres. Alle leden zijn van harte welkom mee te praten over de toekomst van de SP.

  • Op zaterdag 2 juni houdt de SP zichzelf tegen het licht op een landelijk partijcongres in Breda. Daar wordt wordt een nieuw partijbestuur gekozen en word de koers van de SP voor de komende jaren besproken en vastgelegd. Dat laatste gebeurt aan de hand van twee documenten: in het eerste staat wat er gebeurt is met de besluiten van het vorige congres. Het tweede congresstuk heet '1 voor allen', en kijkt naar de toekomst. Waar staan we als SP en welke stappen zetten we in de komende jaren?
  • Op de gezamelijke ledenvergadering van de regio (oost-) Groningen op 19 maart worden beide stukken en de lijst met bestuurskandidaten besproken. De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in De Tibbe, Kees de Haanstraat 73, 9611HS Sappemeer De stukken zijn te vinden op spnet'.
  • U bent hier