h

Doe mee met de SP in Appingedam!

10 april 2012

Doe mee met de SP in Appingedam!

  • Het voorjaar is begonnen en binnenkort zullen de Damster SP'ers weer regelmatig in het centrum en op de weekmarkt van Appingedam te vinden zijn. Komt U gerust eens langs voor een kopje koffie en een praatje. Houd deze website in de gaten voor de data's
  • De lokale afdelingen van de SP zijn de ogen en oren, handen en voeten van de partij. Ook de gemeente Appingedam heeft nu een actieve groep SP’ers. Word lid en help mee aan het verbeteren van de gemeente Appingedam en het versterken van de SP!
  • Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of tips? Wilt u een keer een bijeenkomst van de SP bijwonen of meedoen met een van onze acties? Laat het ons weten. Wij horen graag van u hoe we de gemeente Appingedam socialer en eerlijker kunnen maken!

    WORD NU LID!
  • U bent hier