h

De tomatenijsjes vallen ook in Appingedam goed in de smaak!

5 september 2012

De tomatenijsjes vallen ook in Appingedam goed in de smaak!

  • SP-leider Emile Roemer heeft het eerste speciaal ontwikkelde tomatenijs overhandigd aan de architecten van 2012Architecten. Het internationaal gerenommeerde bureau ontwierp speciaal voor de SP een artistieke ijskar, gemaakt van hergebruikte koelkastdeuren. Culinair journalist Johannes van Dam werkte mee aan een uniek recept voor tomatenijs, waarmee ROOD, jong in de SP, de campagne ingaat. De komende weken zal de IJs-express met het tomatenijs overal in het land te vinden zijn.
  • Woensdag 5 september was de ROOD tomatenijskar in Groningen stad. De kar ging ook de provincie in en deed 'smorgens het Overdiepterrein in Appingedam aan. Het IJsje werd in het kader van de verkiezingscampagne gratis uitgedeeld aan het winkelend publiek.
  • U bent hier