h

Nieuwe leden na campagne in Appingedam

1 september 2012

Nieuwe leden na campagne in Appingedam

Zaterdag was ROOD, jong in de SP op drie plaatsen in de provincie Groningen. In Winschoten voerden de jonge SP’ers campagne met SP Oldambt, tussen beide markten in Groningen stond ROOD met de SP en in Appingedam lieten Damsters Rutte met de Noorderzon vertrekken. 'Het spreekt aan dat wij verder gaan dan gezellig praten en daadwerkelijk lokaal de omstandigheden van jongeren verbeteren. Vandaag zijn in Appingedam meteen nieuwe leden ingeschreven', aldus ROOD woordvoerder Eduard van Scheltinga.

  • 'Jonge Damsters laten Rutte met de noorderzon vertrekken'
  • 'De SP staat volop in de belangstelling en de roep om een sociaal Nederland wordt steeds sterker. Onder jongeren merk je dat ook en is ROOD dus populair,’ aldus Van Scheltinga. De komende dagen gaan de jonge SP'ers uit Groningen stad meermaals de provincie in om met jongeren in gesprek te gaan. Zo kijken ze waar acties mogelijk zijn om te bouwen aan een sterker ROOD in de regio.
  • 'Je hart zit links, klopt het nog?'
  • U bent hier