h

SP tour zaterdag 18 mei in Delfzijl

15 mei 2019

SP tour zaterdag 18 mei in Delfzijl

Foto: SP

In de laatste week voor de Europese verkiezingen van 23 mei is de SP actief door de hele provincie Groningen. Met openbare avonden, buurten in de buurt en ludieke acties proberen SP’ers zoveel mogelijk mensen te overtuigen om te gaan stemmen. EU-kandidaten Jannie Visscher en Fenna Feenstra ondersteunen samen met Tweede Kamerlid Sandra Beckerman de lokale campagnes

Zaterdag gaat de partij op toer door o.a. Pekela, Veendam, Midden Groningen, Oldambt, Delfzijl. Met humor en energie gaan SP’ers in gesprek over onze ideeën voor Europa waar niet multinationals maar mensen de baas zijn. Vrijdagavond organiseert de SP in de Stad Groningen en in Wildervank openbare avonden met kandidaat- Europarlementariërs Jannie Visscher (nummer 2 op de SP-lijst) en Fenna Feenstra (numemr 5). Visscher was wethouder in Groningen en Feenstra is de hoogste Groninger kandidaat van alle politieke partijen. 

Visscher en Feenstra over de komende verkiezingen: : ‘De EU is ontspoord. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Dat maakt veel mensen terecht woedend. Daar willen wij wat aan doen. Wij kiezen namelijk voor een radicaal andere koers. Daarover praten wij de komende week graag met zoveel mogelijk Groningers.

Meer informatie over de campagne van de SP is te vinden op www.provinciegroningen.sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier