h

Wat zou jíj doen met 45 miljoen?!

19 juni 2019

Wat zou jíj doen met 45 miljoen?!

Foto: SP

De gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum hebben 45 miljoen euro van het rijk  gekregen ter compensatie van de aardbevingsproblematiek. De insteek is leefbaarheid. Het zogeheten Nationaal Programma voor Groningen.  29 juni 2019 komen de raden van de toekomstige gemeente Eemsdelta bij elkaar om de kaders voor de verdeling vast te stellen. Wij vinden het belangrijk dat de inwoners van deze gemeenten hierbij betrokken worden. Wij horen graag uw mening over waar dit geld aan besteed moet worden. Graag horen we je mening via fred.i.kamminga@kpnmail.nl

Om een ruimer publiek te bereiken staan wij binnenkort op de markt waarbij je op ludieke manier deze 45 miljoen naar eigen inzicht mag verdelen.

zaterdag ochtend 22 Juni van 10.00 uur tot 12.00 uur op de markt in Appingedam en zaterdag middag 22 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Loppersum.

Misschien zien we elkaar daar.

Reactie toevoegen

U bent hier