h

Algemene ledenvergadering

24 september 2021

Algemene ledenvergadering

Foto: Popko / popko

Gisteren heeft de SP Eemsdelta een algemene ledenvergadering gehouden in multifunctioneel centrum Kabzeël te Appingedam. 

Geugie, de voorzitter van de afdeling, opende de avond en stelde het nieuwe bestuur voor. Het was voor het bestuur en de leden de eerste keer na/ tijdens de corona dat er weer een fysieke bijeenkomst was.

De vergadering ging over het kiezen van de afvaardiging van de regio naar de regioconferentie. Ook werd de uitslag van de ledenenquete besproken onder leiding van Fenna Feenstra.

Ten slotte werden de kandidaten voor het nieuwe landelijke partijbestuur besproken. Een van de kandidaten voor de partijvoorzitterschap is Tijs Hardam. Hij is voor deze avond uit Rotterdam gekomen om zijn kanbdidataatschap te motiveren. 

 

Reactie toevoegen

U bent hier