h

SP weggestuurd bij Ommelander Ziekenhuis Groningen

2 november 2021

SP weggestuurd bij Ommelander Ziekenhuis Groningen

Scheemda – De SP Statenleden Joke Lesman en Agnes Bakker stonden samen met SP Oldambt vanmiddag bij het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG). Dit om het gesprek aan te gaan met medewerkers over de brief die afgelopen week namens het personeel aan de gemeenteraad van Oldambt is gestuurd.

De SP heeft namelijk signalen ontvangen dat meerdere personeelsleden niet af wisten van deze brief. Om hierover helderheid te krijgen, stonden de SP-ers bij het ziekenhuis. Maar de socialisten moesten al binnen een half uur de parkeerplaats verlaten op verzoek van de beveiliging, die overigens ook niet op de hoogte was van deze brief.

De Socialistische Partij wil heel graag weten of en hoe het personeel van het OZG is meegenomen bij de totstandkoming van de brief. Staat het personeel ook achter de boodschap dat de deal met PowerField de redding is van het ziekenhuis?

Omdat de SP niet in de gelegenheid is gesteld om op de parkeerplaats van het OZG in gesprek te komen met personeel, roept de partij via deze weg personeelsleden op om kenbaar te maken hoe ze betrokken zijn en wat hun mening is rondom alle perikelen.

Dit kan door een mail te sturen aan, de SP gaat natuurlijk vertrouwelijk om met de ontvangen mails. De SP gemeenteraadsfractie Oldambt; johannes.wesselink@gemeente-oldambt.nl De SP Statenfractie Groningen; a.h.bakker@ps-provinciegroningen.nl.

Brief
Het personeel van het Ommelander Ziekenhuis heeft een brief gestuurd naar de politieke partijen in Oldambt. In de brief benadrukken de medewerkers het belang van de 20 miljoen euro die het ziekenhuis kan krijgen, als Oldambt instemt met een zonnepark van 250 hectare.

Opvallend is dat het personeel zich in de brief niet expliciet uitlaat over het zonnepark, maar wel over de miljoenen die het kan opleveren, aldus RTV Noord.

brron: SP weggestuurd bij Ommelander Ziekenhuis Groningen - OldambtNu.nl

 

Reactie toevoegen

U bent hier