h

Huurdersactie Rengerstraat 5 april

20 april 2022

Huurdersactie Rengerstraat 5 april

Foto: SP / Maurice Koops

5 april 2022 Was er een bewonersbijeenkomst onder de partytent op de Rengerstraat georganiseerd door de SP.

We vertelden onze ervaringen ten aanzien van Marenland aan elkaar. Veel verhalen lijken op elkaar. Een bewoner haar kinderen worden ziek van het huis (schimmel), maar moet er nog meer dan een jaar in wonen. Mensen die een woning met eigendommen hebben achtergelaten vanwege de versterking vechten nog steeds voor de vergoeding van verloren eigendommen zoals schuren of keukenapparatuur. Mensen worden van kastje naar de muur gestuurd. Marenland is privaat en is dus meer gericht op geld besparen dan op goede huisvesting en service. Met de mensen die aanwezig waren hebben we samen een plan bedacht om verbeteringen af te dwingen.

Reactie toevoegen

U bent hier