h

Doe ook mee aan de buitenparlementaire enquête.

10 juli 2022

Doe ook mee aan de buitenparlementaire enquête.

Foto: Fenna Feenstra

Gisteren en vandaag spraken we met gedupeerde Groningers in Loppersum.

Deze keer kwam er ook een groep jongeren bij de tent van de buitenparlementaire enquete langs. Zolang ze zich herinneren wonen ze in huizen met scheuren. Ze gaan naar onveilige scholen, hun vrienden wonen in wisselwoningen en ze zien hun ouders worstelen. Een moeder vertelde over haar kind. Wat zeg je als je kind je vraagt "Mama, wonen wij ook in een onveilig huis?". Ook voor hen moeten we samen blijven strijden!

Wil je ook je verhaal met ons delen? Wat wil jij van Den Haag vragen om Groningen weer perspectief te geven? Deel je verhaal ophttps://doemee.sp.nl/enquetegroningen

Reactie toevoegen

U bent hier