h

SP Eemsdelta in actie voor meer koopkracht

12 september 2022

SP Eemsdelta in actie voor meer koopkracht

Foto: sp / Fenna Feenstra

Steeds meer mensen komen in de problemen door de gestegen kosten voor energie, boodschappen en tanken.

Bijna één op de tien kinderen leeft volgendjaar zelfs in armoede, heeft het CPB onlangs bekend gemaakt. Terwijl de winsten van grote bedrijven torenhoog zijn, stijgende de kosten voor mensen en blijven de inkomens achter. De SP in Eemsdelta is daarom een campagne begonnen voor meer koopkracht. Volgens de partij moeten de kosten omlaag en de inkomens omhoog.Fenna Feenstra: "Op 17 september is het PrinsjesdagProtest in Den Haag. Dat is hét moment om in actie te komen voor meer koopkracht. Het kan toch niet dat het kabinet voor dit jaar niks meer kan doen om mensen te helpen. De winter staat voor de deur en heel veel mensen zitten straks in de kou, dat kan echt niet."Het PrinsjesdagProtest start om 13:00 uur op de Koekamp, vlakbij het centraal station in Den Haag. Vanuit Groningen heeft de SP gratis bussen beschikbaar gesteld. Voor mensen die vanuit mee willen reizen naar Den Haag op 17 september kunnen zich aanmelden via eemsdelta@sp.nl.Interactieve video: https://vimeo.com/745325429 

Reactie toevoegen

U bent hier