h

Het volkspetitie team in Wagenborgen voor nationaliseren van onze energie.

22 december 2022

Het volkspetitie team in Wagenborgen voor nationaliseren van onze energie.

Foto: SP

Afgelopen dinsdagavond ging het volkspetitie team in Wagenborgen langs de deuren om handtekeningen op te halen voor het nationaliseren voor onze energie. Ook in Wagenborgen hebben we weer veel handtekeningen opgehaald.

Een mevrouw op leeftijd vertelde “ik teken uit solidariteit. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn energierekening kan betalen. Dat er nu kinderen opgroeien in de kou is verschrikkelijk”.Met de volkspetitie roepen we de overheid op weer zelf de energie te organiseren. Zodat we de energierekening kunnen verlagen en zeggenschaphebben over het investeren in schone energie. Inmiddels hebben we over het hele land al meer dan 80.000 handtekeningen opgehaald. De volkspetitie is een actie vanuit de kosten omlaag campagne https://kostenomlaag.sp.nl/Meehelpen? stuur een mailtje naar eemsdelta@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier