h

Lilian Marijnissen en Bram Douwes in Groningen 3 februari

23 december 2022

Lilian Marijnissen en Bram Douwes in Groningen 3 februari

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Bram Douwes naar Groningen‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Groningen. Op vrijdag 3 februari gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Bram Douwes over haar recent verschenen boek 'De winst van eerlijk delen'. Een gesprek over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits ‘Take Your Time Girl’ en ‘Year Of Summer’) zorgt live voor de muziek.

Een avond doorspekt met persoonlijke anekdotes, actuele feiten en keiharde argumenten. Waar heeft Nederland de verkeerde afslag genomen? En vooral: hoe vinden we de weg terug?‘De winst van eerlijk delen’-tour doet verschillende steden in Nederland aan, waaronder Groningen. Naast Bram Douwes gaat SP-leider Lilian Marijnissen tijdens de touravonden over haar boek in gesprek met andere bijzondere gasten zoals Fidan Ekiz, Patrick Lodiers, Amber Kortzorg, Sinan Can, Sander de Kramer en anderen.De avond start vrijdag 3 februari om 20.00 uur in De Puddingfabriek inGroningen. Aanmelden voor de avond kan via www.dewinstvaneerlijkdelen.nl. De toegang tot de avond is gratis.

Bijlage: 

Reactie toevoegen

U bent hier