h

Posteractie huurders Marenland

15 maart 2023

Posteractie huurders Marenland

Foto: Kim van der Wijk

Het actiecomité Marenlandhuurders en de SP gaan de komende tijd verhalen van huurders verzamelen voor een Zwartboek die ze zo snel mogelijk aan staatssecretaris Vijlbrief willen overhandigen.

Vijlbrief had beloofd met huurders te praten over de problemen, maar daar tot nu toe weinig van terecht is gekomen. Huurders die ook hun verhaal willen delen, kunnen het formulierhttps://provinciegroningen.sp.nl/form/marenland-huurders-vragenlijst invullen of contact opnemen met de afdeling via eemsdelta@sp.nl . Daarnaast heeft het comité een mooie poster laten ontwerpen. Als je een marenlandhuurder bent enok zo'n mooie poster achter je raam wilt hebben, kun je een poster aanvragen via eemsdelta@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier