h

Bewoners Westerdraai 2 vieren overwinning

5 juni 2023

Bewoners Westerdraai 2 vieren overwinning

Foto: SP

Donderdag 1 juni hebben de bewoners van de Westerdraai 2 gevierd dat zij na de overhandiging van hun petitie aan wethouder Usmany een toezegging van haar hebben gekregen dat ze haar best gaat doen om daar waar mogelijk tegemoet te komen aan de eisen van 1 wijk 1 plan.

Afgesproken is dat de gemeente probeert informatie van de woningen boven water te krijgen en dat de gemeente de bewoners als groep meeneemt in de plannen. Ook brengt de wethouder de brief over naar de politiek in Den Haag. Door samen op te trekken willen de bewoners te voorkomen dat er nog meer onuitlegbareverschillen ontstaan en dat de al bestaande onuitlegbareverschillen worden opgelost. 

Onder het genot van koffie met, door Alida Dalmanzelfgebakken, taart vertelden Alida en Nanda over hun gesprekken met de buurtbewoners, de politiek en de pers. Vanuit de SP Eemsdelta werd er getrakteerd op ijs waarvoor ook de kinderen welkom waren. De bewoners hebben nieuwe afspraken gemaakt hoe als groep samen op te trekken in de strijd voor een rechtvaardige menswaardige versterking in de wijk.

Reactie toevoegen

U bent hier