h

Kom 16 november naar de Nationaal Zorgfonds avond

11 november 2023

Kom 16 november naar de Nationaal Zorgfonds avond

Op donderdag 16 november organiseren we een avond met zorgverleners, activisten en kandidaat-Kamerlid en huidig zorgwoordvoerder van de SP Jimmy Dijk over het Nationaal Zorgfonds.

Vanaf 19:00 bent u van harte welkom in de Puddingfabriek in Groningen. Wegaan in gesprek met Groningse zorgverleners over de effecten van het eigen risico en de marktwerking op hun werk. Jimmy Dijk zal de plannen van de SP met de zorg toelichten.Entree is gratis en je krijgt het eerste drankje van ons.In Nederland moet je kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Zo simpel is het. Maar er staat een boete van 385 euro op ziek zijn: het eigen risico.De zorg is veel te bureaucratisch. En aan de marketing van zorgverzekeraars en het jaarlijkse overstapcircus worden miljarden verspild. De kwaliteit gaatomlaag, de kosten omhoog.Dat moet anders. Wij zeggen: schaf de zorgverzekeraars af en zet eenNationaal ZorgFonds op. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie. En zonder eigen risico.We hopen je te zien en met je te bespreken hoe we de beweging voor eenNationaal Zorgfonds weer groot gaan maken in aanloop naar én na deverkiezingen.Wat: Avond over Nationaal ZorgfondsWanneer: 16 november, 19:00 zaal open, 19:30 startWaar: Puddingfabriek, Viaductstraat 3-4 Groningen

Reactie toevoegen

U bent hier