h

Nieuws uit 2011

21 december 2011

Staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten schoffeert PGB'ers

In elk publiek optreden maakt staatssecretaris Veldhuijzen - Van Zanten mensen die via de PGB hun zorg organiseren zwart. Kritiek op het systeem van het PGB is te billijken, maar de individuele gebruiker de schuld geven van de fraudegevoeligheid van de regeling gaat te ver. Door zich consequent in negatieve termen uit te laten over mensen met een PGB, breekt staatssecretaris Veldhuijzen - Van Zanten doelbewust het draagvlak af. En door een kwetsbare groep consequent weg te zetten, speelt ze met vuur.

Lees verder
9 december 2011

Leijten start onderzoek toegankelijkheid zorgverzekering

09-12-2011 • SP-Kamerlid Renske Leijten is gestart met een onderzoek naar de toegankelijkheid van de zorgverzekering. Leijten: ‘Wij krijgen steeds meer berichten van mensen die bijvoorbeeld uitgesloten worden van een aanvullende verzekering. Reumapatiënten hebben fysiotherapie nodig en krijgen dat niet meer vanuit het basispakket. Als ze vervolgens geen aanvullende verzekering kunnen betalen of hiervoor worden geweigerd, komen ze in grote problemen.’

Lees verder
25 november 2011

DOE MEE MET DE SP!

23 november 2011

Roemer spreekt met Groningers in Veendam


SP fractievoorzitter Emile Roemer brengt op maandag 28 november een bezoek aan Veendam.

Lees verder
15 november 2011

De SP afdeling in Appingedam. (Nog) niet in de Raad, wel op straat.


Gefeliciteerd! Het is zover, na ruim een jaar van folderen, flyeren, en diverse succesvolle acties heeft de SP partijraad besloten het advies van het partijbestuur over te nemen en onze status “in oprichting” te veranderen in “afdeling”, zodat we nu een volwaardig zelfstandige afdeling zijn. Wij willen jullie bedanken voor de steun en het vertrouwen dat jullie de landelijke SP en onze lokale werkgroep hebben gegeven.
Met deze erkenning kunnen we pas goed aan de slag en ons richten op de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Vanzelfsprekend blijven we actief bezig met onze lopende acties en acties in de toekomst.

Lees verder

Pagina's

U bent hier