h

Nieuws uit 2021

2 november 2021

De GBB voert a.s. donderdag actie

Foto: gbb / gbb
2 november 2021

Algemene ledenvergadering

Beste SP’er,

Lees verder
2 november 2021

SP weggestuurd bij Ommelander Ziekenhuis Groningen

Scheemda – De SP Statenleden Joke Lesman en Agnes Bakker stonden samen met SP Oldambt vanmiddag bij het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG). Dit om het gesprek aan te gaan met medewerkers over de brief die afgelopen week namens het personeel aan de gemeenteraad van Oldambt is gestuurd.

Lees verder
22 oktober 2021

Huurders Wierden en Borgen bieden manifest aan.

Foto: eemskrant / eemskrant

Middelstum – Donderdagmiddag hebben huurders een manifest aan de directeur van Wierden en Borgen overhandigd. In dit manifest “Tegen het Niet Luisterende Oor” eisen de huurders meer zeggenschap, goed structureel onderhoud door vakmensen en een serieuze en duidelijke afhandeling van klachten. Wierden en Borgen ontvingen de huurders met koffie en thee.

Lees verder
7 oktober 2021

Woonprotest 17 oktober

Wij weten het al jaren: “Huizen zijn niet om mee te handelen, huizen zijn om in te wonen!” En toch r gaat het gierend mis de laatste jaren. Veel mensen staan jaren op wachtlijsten voor een huis, jonge mensen maken geen enkele kans op een fatsoenlijke woning, pandjesbazen  en beleggingsmaatschappijen bepalen de huurprijzen en verrijken zich zo over de ruggen van mensen.

Lees verder
28 september 2021

SP ONDERZOEK WIERDEN EN BORGEN

Naar aanleiding van de oproep van SP Eemsdelta en SP Het Hogeland, komen veel klachten over Wierden en Borgen binnen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier