h

Nieuws uit 2019

27 september 2019

SP spreekt met huurders van onveilige woningen in Appingedam en Middelstum

Foto: SP

De SP gaat zaterdag langs de deuren in Appingedam en Middelstum om met huurders te spreken in een onveilige woning. De socialisten gaan de verhalen verzamelen en de partij wil met de huurders in gesprek over wat ze samen kunnen doen.

Lees verder
19 juni 2019

Wat zou jíj doen met 45 miljoen?!

Foto: SP

De gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum hebben 45 miljoen euro van het rijk  gekregen ter compensatie van de aardbevingsproblematiek. De insteek is leefbaarheid. Het zogeheten Nationaal Programma voor Groningen.  29 juni 2019 komen de raden van de toekomstige gemeente Eemsdelta bij elkaar om de kaders voor de verdeling vast te stellen. Wij vinden het belangrijk dat de inwoners van deze gemeenten hierbij betrokken worden. Wij horen graag uw mening over waar dit geld aan besteed moet worden. Graag horen we je mening via fred.i.kamminga@kpnmail.nl

Lees verder
25 mei 2019

SP DAL heeft nieuw bestuur en gaat door als SP Eemsdelta.

Foto: SP

Schelto Wolf (Penningmeester)  Fred Kamminga (Voorzitter)  Reindert Bakker
Sanne Klootsema, Janny Ebels: Ina Blink
(Organisatiesecretaris)

Lees verder
22 mei 2019

De onmacht en woede van een volksvertegenwoordiger....

Foto: Martin Drent RTVNoord / Twitter
SP-raadslid Harry Rozema kreeg woensdagavond de tranen in zijn ogen bij aanvang van de raadsvergadering in Appingedam. 'Ik rouw om Groningen en onze inwoners. Wij zijn niet veilig.' zegt SP-fractievoorzitter Harry Rozema emotioneel.
Lees verder
20 mei 2019

SP: College van pappen en nathouden dreigt

Foto: SP

De SP is zwaar teleurgesteld in het nieuwe coalitieakkoord van GL, PvdA, CU, VVD, CDA en D66. Er zijn grote zorgen over de inzet op het gasdossier, de leefbaarheid en de duurzame energie. Het nieuwe college keert volgens de SP terug naar de lijn van de Provincie die alles bepaalt en voor de vorm nog een sausje van draagvlak daarover giet.

Lees verder
15 mei 2019

SP tour zaterdag 18 mei in Delfzijl

Foto: SP

In de laatste week voor de Europese verkiezingen van 23 mei is de SP actief door de hele provincie Groningen. Met openbare avonden, buurten in de buurt en ludieke acties proberen SP’ers zoveel mogelijk mensen te overtuigen om te gaan stemmen. EU-kandidaten Jannie Visscher en Fenna Feenstra ondersteunen samen met Tweede Kamerlid Sandra Beckerman de lokale campagnes

Lees verder

Pagina's

U bent hier