h

Nieuws uit 2023

19 november 2023

Gedupeerde batch 1588 confronteren Vijlbrief

Foto: SP

Een groep gedupeerden uit Batch 1588 heeft zaterdag in Delfzijl Staatssecretaris Vijlbrief hun schrijnende verhalen aangeboden. De inwoners hebben veel problemen met de versterking en hebben bovendien gemiddeld €40.000 eigen geld moeten investeren. Tijdens de actie hebben ze borden vast die lijken op die van een bekende loterij. SP Tweede Kamerlid Sandra Beckerman steunt de bewoners en is ook aanwezig. 

Lees verder
17 november 2023

Stokoude huurhuizen vol schimmel in Appingedam

In Appingedam gaan de bewoners van huurhuizen samen met de SP door met actie!

Lees verder
11 november 2023

Kom 16 november naar de Nationaal Zorgfonds avond

Op donderdag 16 november organiseren we een avond met zorgverleners, activisten en kandidaat-Kamerlid en huidig zorgwoordvoerder van de SP Jimmy Dijk over het Nationaal Zorgfonds.

Lees verder
18 oktober 2023

Zwartboek Marenland

Foto: Kenny Buitendam

Woongroep Marenland wordt opgeheven. Daarmee zijn de problemen van de huurders van Marenland niet voorbij. Al jarenlang horen we schrijnende verhalen van huurders. Meermalen kwamen we samen in actie. Ook met succes. Samen met huurders dwongen we verandering af. Maar het is nog niet genoeg. Daarom komen we opnieuw in actie.

Lees verder
16 oktober 2023

Superzaterdag Winschoten

Foto: SP
2 oktober 2023

De gaskraan gaat dicht maar de ellende is nog lang niet voorbij! Acties in de maak

Foto: SP

Op zaterdag 30 september gingen 2e Kamerlid Sandra Beckerman, kandidaat 2e Kamerlid Niels van der Wijk en Statenlid Fenna Feenstra in gesprek met bewoners uit Delfzijl, Middelstum en Uithuizen. Nieuwe acties zijn in de maak.

Lees verder

Pagina's

U bent hier